1000 lives

Mille vies

English below

Synopsis :
L’actrice Vickys a un cancer du cerveau et sa mémoire disparaît lentement. Nous la rencontrons juste avant qu’elle ne soit informée que c’est en phase terminale. Lors de sa rencontre avec le médecin, Vickys se glisse dans d’anciens personnages qu’elle a incarnés – Ophélie, Nina, Médée et Nora. De cette façon, elle fait face à la gravité de la situation. La soudaine finitude de sa vie se transforme en une richesse d’expériences et d’émotions à travers ses « vies vécues ».

poster 1000 lives endelig

Un film de Gina Marchwinski

Fiction – 25 mn – 2022
Danemark, Allemagne, France

Avec : Gina Marchwinski,
Fredrik Malte Petersen, Carsten Kressner

Scénario : Gina Marchwinski
Image :

Natascha Thiara Rydvald DFF
Son : Henrik Gugge Garnov
Montage : Reza Serkanian
Producteur : Line Enggaard Fejer
Distribution : Panorama Production
Coproduction :
Overlap Films, Pak Film

Lieu de tournage : Copenhague
Langue : Danois (avec sous titrage)
Titre original : 1000 LIV


English

Synopsis :
The actress Vickys has brain cancer and her memory is slowly disappearing. We meet her just before she’s informed that it’s terminal. In her meeting with the doctor, Vickys slips into old characters she has portrayed – Ophelia, Nina, Medea and Nora. In this way she deals with the seriousness of the situation. The sudden finite of her life develops into a wealth of experiences and emotions through her « lived lives”.

A film by Gina Marchwinski
Short film – Fiction – 25 mn – Denmark, Germany, France – 2022

Cast: Gina Marchwinski, Fredrik Malte Petersen, Carsten Kressner
Script: Gina Marchwinski
Image: Natascha Thiara Rydvald DFF
Sound: Henrik Gugge Garnov
Edit: Reza Serkanian

Producers: Line Enggaard Fejer
Distribution: Panorama Production
CoproductionOverlap Films, Pak Film
Location: Copenhagen
Language: Danish (English subtitled)

Danish title: 1000 LIV


Pour plus d’informations sur ce film, merci de nous contacter.
For more information about this film, please contact us.


Gina Marchwinski

Gina Marchwinski est à l’origine une actrice, qui a déjà eu de nombreux rôles sur scène et à l’écran. Pour n’en citer que quelques-uns, elle joue la secrétaire du Premier ministre dans l’émission de télévision primée « Borgen ». Sur scène, elle joue dans « Inside the Walls » qui a remporté la « Meilleure tournée théâtrale de l’année », et « The Celebration » de Thomas Vinterberg, qui a remporté le « acte de théâtre de l’année ». Elle a également joué dans de multiples représentations au Théâtre Royal du Danemark. Gina a également une passion pour raconter ses propres histoires et écrit et réalise elle-même. Pour affiner ses compétences derrière la caméra, elle est allée à Copenhagen Film & Photoschool. Gina collabore également actuellement avec une société de production danoise sur une émission de télévision qu’elle a écrite et qu’elle dirigera et jouera également en tant qu’actrice.

Gina Marchwinski is originally an actress, who already has had many roles on stage and on screen. To mention a few, she plays the Prime ministers secretary in the multiple award-winning tv show ‘Borgen’, on stage she stars in ‘Inside the Walls’ which won ‘Best theater tour of the year’, and ‘The Celebration’ by Thomas Vinterberg, that won the ‘Theater act of the year’. She has also acted in multiple performances at the Royal Theater of Denmark. Gina also have a passion for telling her own stories and is writing and directing herself. To refine her skills behind the camera, she went to Copenhagen Film & Photoschool. Gina is also currently collaborating with a Danish production company regarding a tv show she’s written and which she will be directing and starring in as an actor as well.

Filmography
SCRIPWRITER, DIRECTOR
2022 – “ A THOUSAND LIVES ” PANORAMA PRODUCTION / OVERLAP FILMS / PAK FILM
2020 – “ THE GOLDEN LADIES ” F-FILM
2020 – “ EASY IZA ” PANORAMA PRODUCTION
2019 – “ MIN MORS DATTER ” KØBENHAVNS FILM & FOTOSKOLE
2018 – “ ET JULEEVENTYR ” POSTYR PRODUCTION
THEATRE:
WRITERT, DIRECTOR
2020 – “ DEN LILLE PRINS ” NIELS STEENSENS GYMNASIUM
ASSISTANT DIRECTOR
2016 – “ ILDFUGLEN ” TEATER REPUBLIQUE
2014 – “ HAMLET ” TEATER REPUBLIQUE